LUX Top®: Putoamissuojaukset kuntoon

ref-luxtop

LUX Top® –putoamissuoja mahdollistaa turvallisen työskentelyn myös talvella.

Putoamissuojaukset kuntoon ennen lumien tuloa

Nyt on hyvä aika turvata ensi talven lumityöt kiinnittämällä putoamissuojaukset valmiiksi katoille. LUX-top -ankkurointipisteet soveltuvat erilaisiin kattomateriaaleihin.

Ruostumaton ankkurointi- ja putoamissuojapiste sopii erityisen hyvin konesaumatuille peltikatoille. Ankkurointipiste puristetaan konesaumaan kiinni momenttiavaimella 50 Newtonin voimalla, joten kattoon ei tarvitse tehdä reikiä. Putoamissuojia on saatavilla myös tiilikatoille ja tasakatoille.

LUX-top TurvaYkkönen on tarkoitettu yhden henkilön kiinnityspisteeksi ja LUX-top TurvaKolmonen on putoamissuojainjärjestelmä, johon voi kiinnittyä jopa kolme työskentelijää. TurvaYkkönen olisi hyvä olla jokaisen kattotyöntekijän repussa koska valitettavan useasti katoilta ei löydy ankkurointipisteitä tai voi olla haastavaa löytää ankkurointipisteitä lumen alta.

Luxemburgilaisen ST Quadrat S.A. -yhtiön LUX-top -tuotteet on testattu staattisilla ja dynaamisilla rasituskokeilla ja ne täyttävät EN 795:n putoamissuojille asetetut määräykset.

turva-1

 

 

 

LUX Top TurvaYkkönen

turva-3-jarjestelma

LUX Top FSE-2003 Vaijerijärjestelmä

turva-3

LUX Top TurvaKolmonen