Kattosaneeraus, Korkeasaari, Helsinki

Enkopur-kattosaneerauksen ansiosta karhukin nukkuu entistä paremmin

Korkeasaaren karhut ovat viime talvina nukkuneet levottomasti ja heränneet talviuniltaan tavallista aikaisemmin. Tänä talvena niiden voi toivoa saavan nukkua rauhassa jopa huhtikuulle saakka, sillä Karhulinnan kattosaneeraus ja sen vesikourujen tiivistys on tehty Enke-Werkin tuotteilla. Luonnonvaraiset harmaakarhut nukkuvat pohjoisessa marraskuusta maalis-huhtikuuhun ja heräävät normaalisti siihen, kun lumien sulamisvesi alkaa valua pesään.

Korkeasaaressa on muutenkin saneerattu kattoja Enken tuotteilla. Ravintola Pukin katto on tiivistetty ja huoltomaalattu, samoin Kengurutalon katto. Aavikkoketun Hämärätaloonkaan ei enää pilkahda ylimääräistä valoa, saati vettä, kun sen katto on huoltomaalattu ja vesikaton kouruja on kunnostettu mm. tiivistämällä Enkopurilla, joka antaa pitkän vesitiiveyden käyttökohteisiinsa.

Suomessa on muutenkin tehty tänä vuonna lukuisia kattojen korjaustöitä Enke-Werkin erinomaisilla tuotteilla, ja siten nostettu tärkeimmän kansallisvarallisuuden, rakennusten
arvoa ja elinikää.

Joulupukkikin saa tänä vuonna liikuskella katolla entistä turvallisemmin, sillä yhä useampi taloyhtiö ja julkinen rakennus on asentanut katolle turvalliset LUX-top® putoamissuojat. Siksipä RoofTechin väellä onkin ilo toivottaa kaikille lukijoillemme hyvää joulua ja entistä parempaa uutta vuotta!