Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiölle kattoremontti on suuri toimenpide, jota kannattaa suunnitella huolellisesti. Usein kattovuoto pakottaa hallitusta toimenpiteisiin mutta maltti on valttia.

Ensin vuoto on tiivistettävä estämään suurempaa vahinkoa. Täma hoituu milloin vain, vaikka kosteissa ja kylmissä talvi- tai kevätolosuhteissa. Kouluttamamme E-Team asentajat ympäri maata ovat käytettävissä.

Seuraava askel on katon arviointi. Useat rakennesuunnittelu- ja kattofirmat tekevät tämän työn korvausta vastaan. Ne, jotka eivät työstä pyydä korvausta tulevat todennäköisesti suosittelelmaan nopeaa katon uusimista, koska urakointi on näiden firmojen pääliiketoiminta.

Puolueettoman arvion jälkeen selviää, onko katto todella elinkaarensa päässä vai voiko sitä korjata. Monessa tapauksessa katto on pääsääntöisin kelpo, mutta vaatii tiivistystä, paikkausta, huoltomaalausta tai muuta vastaavaa. Tällaisilla toimenpiteillä voidaan monessa tapauksessa lisätä kymmenen vuotta aikaa kattoremontille.

Vältetään kiire. Kiireessä usein tehdään taloudellisesti huonoja ratkaisuja ja tarjouspyyntöön vastaajat myös tietävät tämän. Taloyhtiön neuvotteluasema ei paineen alla ole mairitteleva. Lisäajalla taloyhtiö voi suunnituella hyvin, lisätä hanke kunnossapitosuunnitelmiin, hankkia rahoitusta, pyytää tarjouksia ilman kiirettä ja tiedottaa osakkaita ja asukkaita ammattimaisesti.

Taloyhtiön kattoremontti on suuri toimenpide

Nestemäiset tiivistysmassat

Rooftechin tiivistys tuotteet: