Vuotavan läpiviennin tiivistys

Läpiviennit ovat yleisimmät vuotokohdat katoilla. Läpiviennin tiivistys Enkopur® -menetelmällä on helppo ja varma tapa hoitaa nämä vuotavat läpiviennit. Läpvientien koosta riippumatta ne voidaan tiivistää Enkopur-menetelmällä mutta standardikoot ovat vielä helpompia.

Läpivientien tiivistysten nopeuttamiseksi RoofTech myy valmiiksi leikattuja vahvistekangasmansettejä läpimitoilla 8, 50, 75, 100 ja 150 mm.

  • Ilmastointiputkien läpivientien tiivistys
  • Kaapeleiden läpiviennit
  • 5 vuoden takuu

Enkopur® on nestemäinen, 1-komponenttinen polyuretaanimassa, joka vulkanisoituu pysyvästi joustavaksi kalvoksi. Tuote soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Yllä olevissa tiivistysesimerkeissä on käytetty kuitukangasmansetteja läpiviennin korjauksen nopeuttamiseksi. Rajausteippiä käyttämällä työn jälki on tyylikkään siisti. Tiivistyksen takuu on 5 vuotta.

Läpivientien materiaalit vaativat jossain tapauksissa erityistä tarkkuutta oikean pohjustusaineen valinnassa hyvän tartunnan varmistamiseksi. Esimerkiksi EPDM kumi- ja PVC/PP muovipintoja pitää myös karhentaa ennen pohjustusta. Vuotava läpivienti saadan kuitenkin tiiviiksi.