RoofTech – pidempi elinkaari katoille!

RoofTech tuo maahan kiinteistöjä suojaavia kattotuotteita katon koko elinkaaren ajaksi, sekä kattoturva- ja putoamisestotuotteita. Tuotteita ja ratkaisuja löytyy sekä uudis- että korjausrakentamiseen katoille, parvekkeille ja terasseille.

Kattojen elinkaarta voi pidentää saneeraamalla Enkopur-tiivistystuotteella, Enkonol-paksupinnoitteella tai Enke Multi Protect-suojavärillä.

Turvallinen poistuminen hätätilassa ja turvallinen työ katolla vaativat asianmukaiset tuotteet. RoofTech tarjoaa henkilöturvatuotteita, vaijerijärjestelmiä ja jälkiasennettavia turvavaljaiden kiinnityspisteitä.

Palvelemme kiinteistö-, katto-, ja rakennusalan ammattilaisia sekä yksityisiä asiakkaita toimipisteessämme Espoossa, rakennuskohteissa  ja www.peltikauppa.com verkokaupan kautta.

Enke Werk. Huippulaadukkaat kattosaneeraustuotteet Saksasta

Enke-Werk on vuonna 1924 perustettu johtava yhtiö alallaan, ja on aktiivinen yli kymmenessä Euroopan maassa. Roof Tech Finland on vuodesta 2010 lähtien tuonut yksinoikeudella Suomeen ja Ruotsiin EnkeWerk-kattosaneeraustuotteita. Suosituimmat tuotteet ovat EnkopurEnke Multi ProtectEnkonolReflektol ja Enkolit.

Lue Enke-Werk:in suomenkieliset sivut

ST Quadrat. Putoamissuojaratkaisut Luxemburgista.

ST Quadrat on Luxemburgilainen yritys joka on erikoistunut ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin putoamissuojaratkaisuihin. LUX-top-tuoteperheeseen kuuluu ankkurointipisteitä, vaijerijärjestelmiä, turvakiskoja ja kaiteita.

ST-Quadrat englanninkieliset sivut

Kiinteistön peltituotteet verkkokaupasta

Verkkokaupasta peltikauppa.com löytyy kiinteistön peltituotteita moneen lähtöön, alla esimerkkejä:

Sadevesijärjestelmät

Pihan tuotteet