Katon korjaus Enkopur® -tiivistysmenetelmällä

Usein suositellaan ongelmatilanteissa katon uusimista, vaikka omistajan edun mukaista olisi lisätä katon elinkaarta ja turvata tehtyjä investointeja kunnollisilla korjaustoimenpiteillä.

Peltikaton korjaus Enkopur® -tiivistysmenetelmällä on suoraviivaista kattoa purkamatta. Menetelmällä on siksi helppo korjata monimutkaisiakin kattorakenteita, kuten erkkereitä, kattolyhteitä, sadevesikouruja ja jiirejä.

Enkopur® -menetelmän perusta on 1-komponenttinen tiivistysmassa, joka asennetaan aina pohjustetulle pinnalle vahvikekankaan kanssa. Asennus toteutetaan kuivalle ja puhtaalle, yhtenäiselle pinnalle.

Huopakaton paikkaus nestemäisellä tiivistysmassalla suoritetaan ilman tulityötä, joka muuten on riski ja vaatisi henkilöstötltä tulityölupaa.

Oikein tehty, katon paikkaus kestää jopa seisovan veden paineen. Enkopur®-tuotetta on saatavilla kahdessa värissä; musta ja hopeanharmaa. Tiivistys on tarvittaessa ylimaalattavissa katon sävyyn useimmilla kattomaaleilla.

Peltikaton ja huopakaton korjaus tiivistemassalla.

Enkolan vaihtoehtona

Vaihtoehtona Enkopuriin on Enkolan, joka asennetaan samalla tavalla ja tiivistysmenetelmä on sama. Enkolan eroaa Enkopur®:sta siinä että Enkolan on liuotinvapaa ja siten ympäristöystävällisempi tuote. Lasipinnoilla ja huopakatoilla suosittelemme Enkolanin käyttöä koska asennus on helpompi ja tarttuvuus parempi.

Enkopur ja Enkoplan soveltuu:

  • Katon korjaus
  • Huopakaton korjaus & paikkaus
  • Peltikaton korjaus & paikkaus
  • Huopakaton paikkaus
Katto kaipaa korjausta. Katon korjaus Enkolan tiiivistemassalla.