SammalNauha® – kuparia sammalongelmaan katolla

Pitkäaikainen keino hillitä huopa- ja tiilikattojen sammalongelmaa

Huopa- ja tiilikatoille tarkoitettu kuparinen SammalNauha® on perinteinen, hyväksihavaittu keino hillitä sammaleen ja jäkälän kasvua. SammalNauha® asennetaan katon harjalle tai lappeen yläreunaan. Sadeveteen liukenevat kupari-ionit tekevät katon lappeista ja sadevesijärjestelmistä epäsuotuisan kasvuympäristön sammaleelle. Kupari-ionit eivät aiheuta ongemia pihakasvustolle.

Katso lisää sivustolta sammalnauha.fi

Tuotteen tekninen käyttöikä on n. 30 vuotta.

  • Kuparinauha
  • Hillitsee sammaleen kasvua
  • Pitkäaikainen ratkaisu
  • Helppo asentaa
  • Käyttöikä yli 20 vuotta

SammalNauha® – leveä kuparinauha

SammalNauha® 15cm

15 cm leveä SammalNauha® on tarkoitettu tiili- tai huopakatolle. Nauha asennetaan ylös toiselle lappeelle niin että harjalista/ -tiili peittää nauhan yläosan. SammalNauha® on varustettu koko nauhan leveydeltä olevalla tarranauhalla, joka varmistaa hyvän kiinnityksen.

SammalNauha® 32cm

32 cm leveä SammalNauha® on nimenomaan tarkoitettu tiilikatolle. SammalNauha® asennetaan harjatiilen alle ja se toimii samalla myös tuulettavana harjanauhana.

SammalNauha® 30cm

30 cm leveä SammalNauha® on tarkoitettu tiili- tai huopakatolle. SammalNauha® asennetaan harjaa pitkin taitettuna molemmille lappeelle. SammalNauha® on varustettu koko nauhan leveydeltä olevalla tarranauhalla, joka varmistaa hyvän kiinnityksen.

Tiedostot

Sammalnauha esite

SammalNauha® referenssejä