Oy ViskoTeepak Ab on teollinen kohde, jossa on n. 20 000 m2 pinta-alaa usealla eri katolla

Kattomateriaalina on pääasiassa Derbigum kermi ja tämän lisäksi mm. poimulevykatto sekä konesaumattu peltikate.

Turvallisuus on prioriteetti n:o 1 Oy ViskoTeepak Ab:lla sekä tuotantotiloissa että kiinteistöjen ulkopuolella ja vesikatoilla.

Kohteessa on runsaasti eri tyyppisiä kattoja eri rakenteilla, tästä syystä ViskoTeepak päätyi LUX-topin laajaan ja hyvään valikoimaan eri kantaviin rakenteisiin asennettavista ankkurointipisteistä. Pollarit on kiinnitetty poimulevyyn ja konesaumakattoon on käytetty TurvaKolmosta. Valikoimista löytyy lisäksi ratkaisu kaikkiin tyypillisiin tarpeisiin, esim.: ontelolaatta, kantava poimulevy, betoni jne.

Osana kattoturvaa on asennettu LUX-top RST ankkurointipisteitä ja vaijerijärjestelmiä peltikatoille ja kermikatoille jotka mahdollistavat turvallisen ja helpon sekä katkeamattoman liikkumisen vesikatoilla huollettaville alueille. KattoHoiva Oy:n vuosihuoltosopimukseen kuuluu myös lakimääräiset vuosittaiset kattoturvatuotteiden tarkastukset ja huollot.

Leif Björck, ylläpidon päällikkö, on tyytyväinen kattoturvatuotteisiin sekä vuosihuoltoihin ja suosittelee LUX-topin monipuolisia kattoturvatuotteita sekä KattoHoiva Oy:n palveluita.