Peltikaton Enkopur tiivistys, Länsi-Uusimaa

Iäkkään kiinteistön kustannutehokas kattoremontti.

Korjauskohde sijaitsee Länsi-Uusimaalaisessa kunnassa, jossa 1920-luvulla rakennetun talon peltikatto oli korjauksen tarpeessa. Asiakas tarvitsi kipeästi kestävän ratkaisun ilman, että kustannukset kohoaisivat liian korkeiksi.

Projekti aloitettiin eräänä aurinkoisena kesäpäivänä dronella tehdyllä tarkastuksella. Kuvauksen avulla saatiin kattava näkymä vesikaton sen hetkisestä kunnosta ja tarvittavien korjaus- ja tiivistystöiden laajuudesta.

Kuvausten jälkeen KattoHoivan ammattilaiset pääsivät suorittamaan tarvittavat peltikaton tiivistystyöt. Tiivistyksiin valittiin saksalaisen Enke Werkin nestemäinen vedeneriste Enkopur®, jota vahvistettiin vielä kuitukankaalla. Tällaisen jämäkän tiivistyksen tekninen käyttöikä on jopa 25 vuotta CE-sertifikaatin mukaan.

Näillä toimenpiteillä saatiin kustannustehokkaasti pidennettyä vesikaton elinkaarta. Iäkkäälle rakennukselle saatiin runsaasti lisävuosia ja ehjä katto suojaa nyt taas koko kiinteistöä vuodoilta ja vesivahingoilta.

Enkopur® on nestemäinen, 1-komponenttinen polyuretaanimassa, joka vulkanisoituu pysyvästi joustavaksi kalvoksi. Tuote soveltuu erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.
Tyypilliset käyttökohteet ovat reikien paikkaukset, vuotavien saumojen, läpivientien ja haastavien liitosten tiivistäminen sekä vesikourujen että lasikatteiden tiivistäminen. Soveltuu myös eri materiaalien rajapintojen tiivistämiseen.

Enkopur® on:

  • Helppo asentaa
  • Pitkäaikainen ratkaisu
  • Soveltuu kaikille katoille
  • Edullinen ratkaisu
  • Takuu 5 vuotta